Μενού
Your Cart

ΤΟΥΡΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ

Όλες οι τούρτες είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται με βάση το budget που διαθέτεται. Βάζετε στο καλάθι τα προϊόντα από την κατηγορία ΒΡΕΦΙΚΑ και στην συνέχεια προσθέτεται την ποσότητα των πάμπερς. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνεται πάνω μας!

Βάση ενός ορόφου για να ετοιμάσουμε την τούρτα από πάμπερς.Διαλέγετε την βάση και έπειτα τα προϊόντα που θέλετε να σας βάλουμε στην τούρτα κι εμείς σας την ετοιμάζουμε!..
8,00€
Βάση δύο ορόφων για να ετοιμάσουμε την τούρτα από πάμπερς.Διαλέγετε την βάση και έπειτα τα προϊόντα που θέλετε να σας βάλουμε στην τούρτα κι εμείς σας την ετοιμάζουμε!..
10,00€
Πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο!Περιλαμβάνει: 15 πάμπερς, 1 φλίς κουβέρτα αγκαλιάς με αρκουδάκι νάνι, 2 σαλιάρες και 1 κουταλάκι σιλικόνης.Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη θέλετε στην τούρτα...
24,00€
Πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο!Περιλαμβάνει: 15 πάμπερς, 1 πάνα αγκαλιάς, 1 φορμάκι, 3 σαλιάρες, 1 ζευγάρι καλτσάκια και 1 κορδέλα για το κεφάλι.Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη θέλετε στην τούρτα...
35,00€
Πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο!Περιλαμβάνει: 25 πάμπερς, 1 πάνα φανελένια αγκαλιάς, πλεκτά παπουτσάκια, 1 σαλιάρα πεταλούδα, 1 εσώρουχο και μπιμπερό.Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση επιθυμείτε στις τούρτες μας..
35,00€
Πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο!Περιλαμβάνει: 25 πάμπερς, 1 πάνα φανελένια αγκαλιάς, κορδέλα για τα μαλλάκια, μποτάκι τύπου UGG, 1 σαλιάρα, 1 εσώρουχο, γαντάκια για το ξύσιμοΜπορεί να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση επιθυμείτε στις τούρτες μας..
49,00€
Πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο!Περιλαμβάνει: 25 πάμπερς, 1 πάνα πικέ αγκαλιάς, καλτσάκι σκυλάκι, κουβερτούλα φλίς αγκαλιάς 75*100 εκ. με σχέδιο σκυλάκι, 1 σαλιάρα σκυλάκι, 1 εσώρουχο και φουλάρι.Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση επιθυμείτε στις τούρτες μας..
55,00€ 62,00€
Πρωτότυπο δώρο για το μαιευτήριο!Περιλαμβάνει: 20 πάμπερς, 1 φλίς κουβέρτα αγκαλιάς με αρκουδάκι νάνι, 1 φορμάκι ολόσωμο, 1 πάνα αγκαλίας, 1 σελτεδάκι και 1 σετ σεντεόνια κούνιας.Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη θέλετε στην τούρτα...
65,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)