Μενού
Your Cart

Πολιτική επιστροφών

Αλλαγή προϊόντος

Εάν ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος έχει το δικαίωμα να το κάνει εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει είτε με δική του χρέωση με οποιαδήποτε courier θέλει είτε με τη συνεργαζόμενη με το κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER. Στην δεύτερη περίπτωση γίνεται επιστροφή προς εμάς με την ένδειξη 'Χρέωση Παραλήπτη' με την παραπάνω courier & μόλις παραλάβουμε το δέμα σας γίνεται η αποστολή της αλλαγής με επιβάρυνση 8 ευρώ. Σε περίπτωση διαφοράς τιμής του επιστρεφόμενου προϊόντος από αυτό που επιθυμείτε προστίθενται τα 8 ευρώ στην διαφορά αυτή.


Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττώματος που καθιστά αναγκαία την αλλαγή του προϊόντος τότε αυτό αλλάζεται με το ίδιο προϊόν εφόσον είναι διαθέσιμο.

Εάν αυτό δεν υπάρχει γίνεται αλλαγή με διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. 

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του καταστήματός μας τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημα και η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ COURIER & την ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη" . Σε περίπτωση που σταλεί με οποιαδήποτε άλλη courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.


Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης & θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε εντός 7 (εφτά) εργάσιμων ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. 

Χειροποίητα προϊόντα

Αλλαγές σε χειροποίητα προϊόντα ή σε προϊόντα που έγιναν ειδική παραγγελία για εσάς ΔΕΝ γίνονται σε καμία περίπτωση δεκτές.

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ΕΛΤΑ COURIER & την ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη", θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 5 ευρώ. Αν η αρχική σας παραγγελία ήταν με δωρεάν μεταφορικά από το ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθούν και τα μεταφορικά της αρχικής παραγγελίας. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε οποιαδήποτε τράπεζα μας υποδείξετε.

Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας πριν την επιστροφή είτε τηλεφωνικά στο 2531306777 είτε μέσω της φόρμας επιστροφής που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Χειροποίητα προϊόντα

Αλλαγές σε χειροποίητα προϊόντα ή σε προϊόντα που έγιναν ειδική παραγγελία για εσάς ΔΕΝ γίνονται σε καμία περίπτωση δεκτές.


Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : 

Δαδινίδου Ελένη

Σοφίας Βέμπο 15 

69100 Κομοτηνή

τηλ. 25313067777