Μενού
Your Cart

Τρόποι & έξοδα αποστολής

Τρόπος αποστολής:

Για αποστολές εντός Ελλάδος έως 2 κιλά οι παραγγελίες αποστέλλονται στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier): ΕΛΤΑ courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή Γενική ταχυδρομική ανάλογα με την εκάστοτε συμφωνία του καταστήματος με τις παραπάνω εταιρίες.

Για δέματα με μεγάλο όγκο όπως πακέτα βάπτισης, λαμπάδες ή κουτιά βάπτισης η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ (απλά ταχυδρομείο).


Χρόνος αποστολής:

Για ρούχα, παπούτσια και προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα συνήθως απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες. 

Για χειροποίητα προϊόντα (π.χ. πακέτα βάπτισης, σετ βάπτισης, κουτιά κλπ.) ή προϊόντα που χρειάζεται να γίνουν παραγγελία ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με την διαθεσιμότητα στην εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρία καθώς και από τον όγκο των παραγγελιών που έχουμε. Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης συμφωνείται τηλεφωνικά μεταξύ του πελάτη και του καταστήματος και κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον ταχύτερο χρόνο προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για επείγουσες βαπτίσεις η αποστολή μπορεί να γίνει σε άμεσο χρονικό διάστημα αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.


Έξοδα αποστολής:

Ελλάδα:

Για παραγγελίες με μικρό όγκο έως 2 κιλά τα μεταφορικά στοιχίζουν 3€ και για παραγγελίες από 2-5 κιλά τα μεταφορικά στοιχίζουν 5€.

Για χειροποίητα προϊόντα ή προϊόντα με μεγάλο όγκο όπως πακέτα βάπτισης, σετ βάπτισης, κουτιά και λαμπάδες τα μεταφορικά στοιχίζουν 5€ όταν το βάρος είναι έως 5 κιλά και 10€ όταν το βάρος είναι από 5-30 κιλά.

Η χρέωση για κάθε παραγγελία σας εμφανίζεται κατά το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας και η εταιρεία μας έχει φροντίσει για τις οικονομικότερες χρεώσεις αποστολής. 

Η αντικαταβολή σε οποιαδήποτε περίπτωση χρεώνεται επιπλέον 3 ευρώ.

Κύπρος:

Για παραγγελίες με μικρό όγκο έως 5 κιλά τα μεταφορικά στοιχίζουν 18€ και για παραγγελίες από 5-10 κιλά τα μεταφορικά στοιχίζουν 20€.

Εξωτερικό:

Για παραγγελίες από το εξωτερικό τα μεταφορικά είναι ανάλογα με το βάρος σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για αποστολές δεμάτων εξωτερικού. 

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μόνο μέσω τηλεφώνου ή μέσω mail και δεν ισχύει η αντικαταβολή.


Δωρεάν Αποστολή:

Για δέματα εντός Ελλάδας εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 39 ευρώ  η αποστολή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. 

Η δωρεάν αποστολή ΔΕΝ ισχύει για δέματα με μεγάλο όγκο.


Ανεπίδοτη παραγγελία:

Αν η εκάστοτε εταιρία μεταφοράς δεν είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας και οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση ή σε άρνηση του παραλήπτη να παραλάβει το δέμα, η παραγγελία θα επιστρέψει σε μας. Ο παραλήπτης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε τέλη επαναποστολής που τυχόν χρεώνονται από την μεταφορική εταιρία ώστε να επιδώσει ξανά το πακέτο καθώς και για τα προηγούμενα οφειλόμενα μεταφορικά. 

Ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν θέλει να αποσταλεί ξανά η παραγγελία του οφείλει να εξοφλήσει τα μεταφορικά που έχουμε χρεωθεί για την αποστολή εφ'όσον έχει αποδεχτεί ηλεκτρονικά καθώς και τηλεφωνικά την παραγγελία του και έχει επιβεβαιώσει την αποστολή της.