Μενού
Your Cart

Λαδοσέτ

Περιλαμβάνει μικρή πετσετούλα για τον παππά, μπουκαλάκι για το λαδί και σαπουνάκι. Συνήθως το μπουκαλάκι είναι άδειο και το γεμίζεται εσείς με ελαιόλαδο πριν να πατέ στην εκκλησία.


Κουτάκι βαλιτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρτυρικά ή για σετ λαδιούΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 15x6x11 εκ. ..
9,00€
Κουτάκι βαλιτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρτυρικά ή για σετ λαδιούΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20*7,5*14 εκ...
9,00€
Καλαθάκι για διάφορες χρήσεις από λινάτσα με διάφορα σχέδια μπροστάΔιάσταση: 11*11*9,5 εκ.Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού είτε να το χρησιμοποιήσετε για τα μαρτυρικά της βάπτισης..
10,00€
Λινό καλαθάκι για διάφορες χρήσειςΔιάσταση: 17*22 εκ.Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού...
10,00€
Λινό καλαθάκι για διάφορες χρήσεις με σχέδιο άγκυρεςΔιάσταση: 20.5*16.5*14cmΜπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού είτε να το χρησιμοποιήσετε για τα μαρτυρικά της βάπτισης..
10,00€
Κουβαδάκι χάρτινο σαν σετ λαδιούΠεριλαμβάνει πετσετούλα μικρή, σαπουνάκι και μπουκάλι για το λάδι..
12,00€
Σετ λαδιού με θέμα ναυτικό vintageΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι  ..
12,00€
Σετ λαδιού σε λευκό-κόκκινο με λουλουδάκι Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι Διατίθεται σε όλα τα χρώματαΣε περίπτωση που επιθυμείτε δύο χρώματα απλά σημειώστε τα στην παραγγελία σας..
12,00€
Κουτάκι ξύλινο γαλάζιο-γκρι με σχέδιο κοάλα για μαρτυρικά, σετ λαδιού ή και για οποιαδήποτε άλλη χρήση θέλετε!Διάσταση: 17Μx12Πx6Υ εκ...
15,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι στολισμένα με ξύλινο πύραυλο σε κόκκινο χρώμα.Μπορεί να γίνει και σε άλλα χρώματα κατά παραγγελία...
15,00€
Σετ λαδιού μέσα σε πουγκί σε ορθογώνιο σχήμαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο σχήμα και το χρώμα παραμένουν πάντα ίδια αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα δύο άκρα μπορεί να διαφέρουν λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές παραλλαγές..
18,00€
Σετ λαδιού μέσα σε πουγκί σε ορθογώνιο σχήμαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο σχήμα και το χρώμα παραμένουν πάντα ίδια αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα δύο άκρα μπορεί να διαφέρουν λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές παραλλαγές..
18,00€
Σετ λαδιού μέσα σε πουγκί σε ορθογώνιο σχήμαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο σχήμα παραμένει ίδιο αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα δύο άκρα μπορεί να διαφέρουν λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Το χρώμα αφορά την πετσέτα...
18,00€
Σετ λαδιού χάρτινο κουτάκι και μπουκάλι στολισμένο με κορδέλες με θέμα το στρουμφάκι.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Μπορείτε να το συνδυάσεται με κεράκια με το ίδιο στόλισμα...
18,00€ 22,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι στολισμένα με λινάτσα, γάζα και ξύλινο αστεράκι.Μπορεί να γίνει και σε άλλα χρώματα κατά παραγγελία..
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού σε κόκκινο-μπλέ με λινό ύφασμα με αστεράκια και ξύλινο αστέριΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΜπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε!..
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού σε λευκό-μπλέ με κορδέλεςΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι και μπουκάλι στολισμένο με κορδέλες με βάση το θέμα και στο χρώμα που επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι με χρώμα στολισμένο με κορδέλες σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτεΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο χρωματιστό κουτάκι που βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας Μπουκαλάκι μικρό στολισμένο με λουλουδάκι Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού σε λευκό-μπλέ με δίχτυ, κορδόνι και κοχύλια Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού σε εκρού-καφέ από λινάτσα Περιλαμβάνει σαπουνάκι σε πουγκί από λινάτσα, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Λινό καλαθάκι που περιλαμβάνει μπουκάλι στολισμένο με κορδέλα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκιΔιάσταση: 17*22 εκ...
20,00€
Σετ λαδιού με θέμα το λιονταράκι.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Επιλέξτε εαν θέλετε κεράκια με το ίδιο στόλισμα...
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού τσαντάκι με ξύλινη φιγούρα μικρός πρίγκιπαςΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού μέσα σε τσαντάκι από λινάτσα. Το μπουκάλι μπορεί να στολιστεί σε ότι χρώμα θέλετε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι και μπουκάλι στολισμένο με κορδέλες με βάση το θέμα και στο χρώμα που επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι και μπουκάλι στολισμένο με κορδέλες με βάση το θέμα και στο χρώμα που επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε χάρτινο κουτάκι με σχέδιο surf. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι και μπουκάλι στολισμένο με κορδέλες με βάση το θέμα και στο χρώμα που επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με σχέδιο ελεφαντάκι. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Διάσταση κουτιού: 17Μx12Πx6Υ εκ...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινη διακοσμητική μηχανή. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε διακοσμητικό και σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινο διακοσμητικό. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε θέμα και χρώμα επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινο διακοσμητικό παπιόν. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε θέμα και χρώμα επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με decoupage Μικρό Πρίγκιπα. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε σχέδιο και σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι vintage με μπουκάλι με κορδέλα. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με μπουκάλι στολισμένο με άγκυρα. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινο διακοσμητικό αυτοκίνητο. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε διακοσμητικό και σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με λουλουδάκι εκρού Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με καραβάκι, αυτοκίνητο ή κορώνα στο χρώμα της επιλογής σαςΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με κορώνα Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με λουλουδάκι λευκό Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι μπεζ με λιονταράκι.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Επιλέξτε εαν θέλετε κεράκια με το ίδιο στόλισμα...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με decoupage Sarah KayΜπορεί να γίνει με οποιοδήποτε σχέδιο της επιλογής σαςΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε εκρού-μπέζ με κορδέλες από γάζα και ξύλινα αυτοκινητάκιαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι άσπρο-μπλέ με κομμάτι από ύφασμα με γράμματαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι άσπρο-μπλέ με ριγέ μπλέ ύφασμα και βεραμάν (τα χρώματα μπορούν να τροποποιηθούν κατά παραγγελία)Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι άσπρο-μπλέ ριγέ Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με σχέδιο κοάλα. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Διάσταση κουτιού: 17Μx12Πx6Υ εκ...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο καλαθάκι διακοσμημένο με καράβι. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι. Μπορείτε να συνδυάσετε τα 3 κεράκια της κολυμπήθρας απόλυτα με το υπόλοιπο σετ.Μπορεί να  γίνει οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε και συνδυαστεί απόλυτα με το πακέτο σας στα χ..
25,00€ 30,00€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 55 (2 Σελ.)