Μενού
Your Cart

Λαδοσέτ

Περιλαμβάνει μικρή πετσετούλα για τον παππά, μπουκαλάκι για το λαδί και σαπουνάκι. Συνήθως το μπουκαλάκι είναι άδειο και το γεμίζεται εσείς με ελαιόλαδο πριν να πατέ στην εκκλησία.


Κουτάκι βαλιτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρτυρικά ή για σετ λαδιούΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 15x6x11 εκ. ..
9,00€
Κουτάκι βαλιτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρτυρικά ή για σετ λαδιούΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20*7,5*14 εκ...
9,00€
Καλαθάκι για διάφορες χρήσεις από λινάτσα με διάφορα σχέδια μπροστάΔιάσταση: 11*11*9,5 εκ.Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού είτε να το χρησιμοποιήσετε για τα μαρτυρικά της βάπτισης..
10,00€
Λινό καλαθάκι για διάφορες χρήσειςΔιάσταση: 16*13 εκ.Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού...
10,00€
Λινό καλαθάκι για διάφορες χρήσεις Διάσταση: 26*14*18 εκ. Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού...
10,00€
Κουβαδάκι χάρτινο σαν σετ λαδιού Περιλαμβάνει πετσετούλα μικρή, σαπουνάκι και μπουκάλι για το λάδι  ..
12,00€
Σετ λαδιού σε λευκό-κόκκινο με λουλουδάκι Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι Διατίθεται σε όλα τα χρώματαΣε περίπτωση που επιθυμείτε δύο χρώματα απλά σημειώστε τα στην παραγγελία σας..
12,00€
Κουτάκι ξύλινο λευκό-ρόζ με σχέδιο κύκνο για μαρτυρικά, σετ λαδιού ή και για οποιαδήποτε άλλη χρήση θέλετε!Διάσταση: 17Μx12Πx6Υ εκ...
15,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι με στόλισμα λουλουδάκι σε μπεζ χρώμα.Μπορεί να στολιστεί σε οποιοδήποτε χρώμα κατόπιν παραγγελίας..
15,00€
Σετ λαδιού με θέμα την φράουλα.Περιλαμβάνει σαπουνάκι σε πουγκί, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
15,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με κορώνα μπροστά. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι στολισμένο...
18,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με καρδούλες στα πλάγια και μπουκάλι στολισμένο με ξύλινη γοργόνα. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε καθώς και να τροποποιήσουμε το στόλισμα κατόπιν συνεννόησης...
18,00€
Σετ λαδιού μέσα σε πουγκί σε ορθογώνιο σχήμαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο σχήμα και το χρώμα παραμένουν πάντα ίδια αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα δύο άκρα μπορεί να διαφέρουν λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές παραλλαγές..
18,00€
Σετ λαδιού μέσα σε πουγκί σε ορθογώνιο σχήμα Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο σχήμα παραμένει ίδιο αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα δύο άκρα μπορεί να διαφέρουν λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Το χρώμα αφορά την πετσέτα...
18,00€
Σετ λαδιού μέσα σε πουγκί σε ορθογώνιο σχήμαΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο σχήμα και το χρώμα παραμένουν πάντα ίδια αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα δύο άκρα μπορεί να διαφέρουν λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές παραλλαγές..
18,00€
Σετ λαδιού σε χάρτινο craft κουτάκι με αυτοκόλλητο μπροστά με θέμα το πουλάκι.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα χεριών και μπουκαλάκι για το λάδι...
18,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι στολισμένα με λινάτσα, γάζα και ξύλινο αστεράκι.Μπορεί να γίνει και σε άλλα χρώματα κατά παραγγελία..
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι με στόλισμα λουλουδάκι σε χρώμα βεραμάν με ρόζΜπορεί να στολιστεί σε οποιοδήποτε χρώμα κατόπιν παραγγελίας..
20,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι με στόλισμα δαντέλα και λινάτσαΤο μπουκάλι μπορεί να στολιστεί σε οποιοδήποτε χρώμα κατόπιν παραγγελίας..
20,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με θέμα τον μονόκερο. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε διακοσμητικό και σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
20,00€
Σετ λαδιού ξύλινο κουτάκι και μπουκάλι στολισμένο με κορδέλες με βάση το θέμα και στο χρώμα που επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο χρωματιστό κουτάκι που βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας Μπουκαλάκι μικρό στολισμένο με λουλουδάκιΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€ 25,00€
Σετ λαδιού σε εκρού-καφέ από λινάτσα Περιλαμβάνει σαπουνάκι σε πουγκί από λινάτσα, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Λινό καλαθάκι που περιλαμβάνει μπουκάλι στολισμένο με κορδέλα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκιΔιάσταση: 17*22 εκ...
20,00€
Σετ λαδιού μέσα σε τσαντάκι από λινάτσα. Το μπουκάλι μπορεί να στολιστεί σε ότι χρώμα θέλετε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
20,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με λουλουδάκι και κορδέλα Minnie MouseΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι.Χρώμα: Vintage με ρόζΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινο διακοσμητικό. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε θέμα και χρώμα επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι.Χρώμα: Λευκό με ρόζΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με διακοσμητικά λουλούδια. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε θέμα και χρώμα επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινο διακοσμητικό. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε θέμα και χρώμα επιθυμείτε.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με λουλουδάκι εκρού Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με λουλουδάκι λευκό Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με decoupage Sarah KayΜπορεί να γίνει με οποιοδήποτε σχέδιο της επιλογής σαςΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με κορώναΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο χρώμα αφορά την πετσέτα..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με σχέδιο ουράνιο τόξο. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Διάσταση: 17Μx12Πx6Υ εκ...
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με σχέδιο πεταλούδες που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Διάσταση: 18Μx18Πx18Υ..
25,00€
Σετ λαδιού που περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και 3 κεράκια για την κολυμβήθρα στολισμένα με δαντέλα, λινάτσα και κορδέλα με ευχές..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι. Μπουκάλι στολισμένο με πεταλούδα Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδιΤο χρώμα αφορά την πετσετούλα..
25,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι με ξύλινη διακοσμητική πεταλούδα. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε διακοσμητικό και σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι..
29,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο κουτάκι σε στυλ boho με λουλούδια.Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή και μπουκαλάκι για το λάδι.Επιλέξτε εάν θέλετε κεράκια με το ίδιο στόλισμα...
29,00€
Σετ που αποτελείται από ξύλινο ραφάκι με ό,τι χρειάζεται για την εκκλησία αλλά και για την ημέρα του ξελαδώματοςΠεριλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και είδη για το μπάνιο που θα κάνει ο/η νονός/ά στο μωρό σε ξύλινο ραφάκι..
30,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο ραφάκι διακοσμημένο με κορώνα. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και τα 3 κεράκια της κολυμπήθρας.Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε και συνδυαστεί απόλυτα με το πακέτο σας στα χρώματα και στα υλικά διακόσμησης.Διάσταση: 14Mx10Πx39Υ..
35,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο ραφάκι διακοσμημένο με λουλούδια. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και τα 3 κεράκια της κολυμπήθρας.Μπορεί να  γίνει οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε και συνδυαστεί απόλυτα με το πακέτο σας στα χρώματα και στα υλικά διακόσμησης.Διάσταση: 14Mx10..
35,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο ραφάκι διακοσμημένο με αστεράκι. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και τα 3 κεράκια της κολυμπήθρας.Μπορεί να  γίνει οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε και συνδυαστεί απόλυτα με το πακέτο σας στα χρώματα και στα υλικά διακόσμησης.Διάσταση: 14Mx10Πx3..
35,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο ραφάκι διακοσμημένο με φτερά. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και τα 3 κεράκια της κολυμπήθρας.Μπορεί να  γίνει οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε και συνδυαστεί απόλυτα με το πακέτο σας στα χρώματα και στα υλικά διακόσμησης.Διάσταση: 14Mx10Πx39Υ..
35,00€
Σετ λαδιού σε ξύλινο ραφάκι διακοσμημένο με λουλούδια. Περιλαμβάνει σαπουνάκι, πετσέτα μικρή, μπουκαλάκι για το λάδι και τα 3 κεράκια της κολυμπήθρας.Μπορεί να  γίνει οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε και συνδυαστεί απόλυτα με το πακέτο σας στα χρώματα και στα υλικά διακόσμησης.Διάσταση: 14Mx10Πx..
40,00€
Εμφάνιση 1 έως 49 από 49 (1 Σελ.)