Το site vaptistikadadinidis.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πολιτική επιστροφών

ΑΛΛΑΓΉ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

-Εάν ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 7 (εφτά) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει είτε με δική του χρέωση με οποιαδήποτε courier θέλει είτε με τη συνεργαζόμενη με το κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER. Στην δεύτερη περίπτωση γίνεται επιστροφή προς εμάς με την ένδειξη 'Χρέωση Παραλήπτη' με την παραπάνω courier & μόλις παραλάβουμε το δέμα σας γίνεται η αποστολή της αλλαγής σας με επιβάρυνση 8 ευρώ. Σε περίπτωση διαφοράς τιμής του επιστρεφόμενου προϊόντος από αυτό που επιθυμείτε προστίθενται τα 8 ευρώ στην διαφορά αυτή.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΜΕΡΟΥΣ Η' ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


-Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 7 (εφτά) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης & θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε εντός 7 (εφτά) εργάσιμων ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. 


Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ΕΛΤΑ COURIER & την ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη", θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 5 ευρώ. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε οποιαδήποτε τράπεζα μας υποδείξετε.


Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει πριν την επιστροφή είτε τηλεφωνικά στα νούμερα 2531306777 είτε αποστέλλοντας email στο info@vaptistikadadinidis.gr


Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : 


Δαδινίδου Ελένη


Ορφέως και πλατεία Ειρήνης 35 


69100 Κομοτηνή


τηλ. 25313067777